Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Un partener de incredere

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

ExtroSub-tub cu pereti dubli D50 mm 450N light colac de 50 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

385
Brand
Extro
Cod produs
4050102
Out Of stock
Descriere
Extro Sub face parte din gama de tuburi flexibile de protectie cu pereti dubli, fir de tragere si cupla de conectare cu gheare. Este fabricat din polietilena de inalta densitate HDPE, rezistent si ductil la temperaturi joase, fapt care elimina pericolul de deteriorare in timpul montarii. In acelasi timp, este un tub rezistent la radiatii ultraviolete (UV), proprietate care este deosebit de importanta pentru bransamente care ies din pamant si sunt expuse luminii directe a soarelui.
Pentru o diferentiere a retelelor montate, tuburile sunt marcate cu linii colorate longitudinale. Culoarea marcajului poate fi rosie, albastra galbena sau verde. Alte culori sunt posibile la cerere.
Materialul folosit pentru stratul interior este o polietilena mai moale, flexibila (LDPE), care ajuta la pastrarea flexibilitatii tubului asigurand in acelasi timp un strat interior lis, cu un coeficient de frecare la alunecare mai scazut, necesar unei alunecari facile a cablurilor in interiorul tubului.
EXTRO Sub light: Clasa L, 450 N - Aceste tuburi de uz general sunt suficient de dure si rezistente la compresie pentru a fi ingropate in santuri cu nisip/pamant asigurand protectia cablurilor subterane. Flexibilitatea buna le face usor de manipulat.

EXTRO Sub dur: Clasa N, 750 N. Tuburile din aceasta clasa sunt deosebit de rezistente la compresie si impact.
Aceste proprietati le recomanda pentru montaj sub placi de beton, drumuri, trecere sub cladiri si alte aplicatii, unde fortele care pot sa apara in timpul montarii si utilizarii sunt deosebite si o reparatie ulterioara poate fi foarte costisitoare.

Clasele L, 750 N si N, 450 N pot fi produse si livrate la cerere pe comanda ferma.

Pretul afisat se calculeaza in lei la cursul BNR de la date emiterii facturii la care se adauga TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura